Voeding

Sinds 2014 zet ik mij fulltime in als yogaleraar en personal trainer in Amsterdam.

Gratis intake

Kies voor gebalanceerde voeding met diëtiste eline

Ik werk samen met diëtiste en happinesscoach Eline Wildeboer. Zo combineren we onze kennis over beweging, optimale voeding en mentale/emotionele coaching om te zorgen dat je niet alleen fit maar ook gelukkig leert zijn!

Voeding speelt een hoofdrol

Voeding is misschien wel belangrijker dan sporten. Of je nou wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, fitter wilt worden of gezonder wil leren leven: voeding speelt een hoofdrol in het behalen van je gewenste resultaat. Veel mensen weten dit al, maar hoe pas je dit toe? Hoe verander je blijvend je leefstijl?

Gratis intake

Persoonsgerichte aanpak

Doormiddel van science-based informatie, persoonlijke motivatie en praktische tips leren we wat voor jou het beste werkt. Eline gaat namelijk samen met jou aan de slag met een persoonlijk plan. Dit betekent minimaal 3 gesprekken gericht op gezonde voeding én coaching op het gebied van stress/emoties.

Luister naar je lichaam

Leer bij Eline luisteren naar jouw lichaam, leer hoe je makkelijker om kunt gaan met stress en hoe je op een dagelijkse basis aandacht kunt geven aan jouw behoeftes. Zo voel je je niet alleen van buiten maar ook van binnen rustig, sterk en gefocust. Dit vormt de basis voor het veranderen van je eetpatroon.

Gratis intake

Puur & onbewerkt eten

De focus van het voedingsplan ligt op een whole foods plant-based dieet. Dit houdt in: zoveel mogelijk puur, onbewerkt eten op basis van fruit, groenten, (volkoren)granen, peulvruchten, noten en zaden. Of je hier nou helemaal voor wilt gaan of het stapje voor stapje wilt proberen: als je basis gezond is, creëer je namelijk meteen ruimte voor de ongezondere opties: onze 80%-20% regel leert hierin je een gezonde balans te vinden.

Nooit meer afhankelijk

Ons doel is namelijk om je zó te helpen met een duurzaam plan dat je nooit meer afhankelijk bent van iemand anders. Deze aanpak is vanuit onze praktijkervaring ontstaan. Een persoonlijke aanpak waarin je onze volledige aandacht krijgt werkt voor zowel de effectiviteit als het plezier in jouw ontwikkeling!

Gratis intake