Bedrijven

Boost de prestaties en motivatie van je team met mijn inspirerende en praktische bedrijfstrainingen

Gratis intake

Met elkaar bewegen is het leukste bedrijfsuitje

Als ervaren personal trainer heb ik in mijn carrière vele groepslessen verzorgd voor bedrijven en teams. Het is erg leuk om samen met je collega’s een les te volgen, of het nu yoga, ademhaling of movement is. Bovendien levert het grote voordelen op voor je werkprestaties en -plezier!

Beweging heeft positief effect op je mentale en sociale welzijn

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat beweging kan helpen om stress, angst en depressie te verminderen, je stemming en zelfvertrouwen te verbeteren, je geheugen en concentratie te versterken, en je creativiteit en leervermogen te stimuleren . Beweging kan ook je sociale welzijn bevorderen, door je meer verbonden te laten voelen met anderen, je sociale vaardigheden te verbeteren, je empathie en samenwerking te vergroten, en je een gevoel van gemeenschap en steun te geven . Beweging is dus niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest en je relaties.

Bewust BEweging en ademhaling verminderen stress

Wist je dat samen sporten en bewegen stress met wel 26% kan verminderen en goed is voor je mentale en fysieke gezondheid? Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek, waarbij mensen die alleen sporten worden vergeleken met mensen die dit samen doen. Deze reductie van stress zie je terug in een betere samenwerking en betere resultaten op de werkvloer! Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn boek ''eat & move with us"

Wil jij met je collega's:

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of wil je meer weten, laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Meer weten