Over chris

Sinds 2014 werk ik als personal trainer en yogaleraar

Gratis intake

Personal training in Amsterdam

Ik raakte gefascineerd door de mobiliteit en kracht van het menselijk lichaam tijdens mijn opleiding Sport & Beweging, Lifestyle & Gezondheid. Daarna volgde ik een personal training opleiding en een yoga leraren opleiding om mijn kennis en vaardigheden als trainer te vergroten.

Lees recensies

Pijnvrij en zorgeloos kunnen bewegen

Mijn doel als personal trainer is om je te helpen pijnvrij en zorgeloos te bewegen en sporten. We gaan samen op zoek naar de beste manier van fysieke empowerment voor jou en je doelen. Zo leer je je eigen lichaam en bewegingen beter kennen en beheersen, en vergroot je je bewegingsvrijheid. Zo kun je lang en gezond genieten van een fit en pijnvrij leven!

Ik help jou naar een optimaal resultaat

Ik heb een passie voor het ondersteunen van mensen om hun lichaam en geest optimaal te laten functioneren. Wat je persoonlijke levensstijl ook is, je hebt recht op een pijnloze en beweeglijke manier van leven. Of je nu een actiever, sterker of gezonder lichaam wilt: ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar een beter resultaat en een hogere levenskwaliteit

Gratis intake

Een plan dat perfect bij jou past

Ik help je graag om je doel te bereiken met mijn persoonlijke begeleiding. We stellen samen een plan op dat aansluit bij jouw lichaam en doelstellingen. Wil je meer weten over mijn trainingen? Neem dan contact met mij op en meld je aan voor een gratis intakegesprek.