bEWEGEN op jouw werkplek

Ik wil meer weten

BEWEGEN voor je gezondheid, productiviteit & teambuilding

We zitten tegenwoordig te lang achter onze schermen en dit zorgt vaak voor stijfheid, pijntjes, stress en vermoeidheid. Voldoende bewegen (zowel tijdens als na het werk) is daarom essentieel voor lichaam en geest.

Met die reden focus ik met mijn workshops niet alleen op de fysieke en mentale gezondheid, maar ook op het plezier in bewegen. Yoga & mobiliteit op het werk kan helpen bij het verbeteren van de lichaamshouding, de doorbloeding, de concentratie, de productiviteit en de algemene sfeer op de werkvloer. Daarnaast is een workshop een mooie manier van teambuilding.

Met mijn kennis en ervaring in het geven van yoga & mobiliteit workshops bij talloze bedrijven, heb ik van dichtbij ervaren hoe waardevol dit is. Niet alleen voor het individu maar ook voor het hele team.

Mijn lessen op het werk zijn geschikt voor iedereen; ongeacht je leeftijd, ervaring of conditie. Het enige wat je nodig hebt is een matje, een rustige ruimte en een open mind.

Benieuwd geworden en wil je meer weten over bewegen op jouw werkplek of een proefles aanvragen? Neem dan contact met me op via de rode knop hierboven. Ik kijk er naar uit om bij jou langs te komen!

”Every day, think as you wake up. Today I am fortune to be alive. I have a precious life. I'm not going to waste it” – Dalai Lama

Yoga is de basis voor een gelukkig leven

Een gezond lichaam en een gezonde geest is de basis voor een gelukkig leven. Niets is fijner dan lekker in je vel zitten en ontspannen door het leven gaan zonder stress. Ik heb door yoga veel beter leren luisteren naar mijn lichaam omdat ik fysiek altijd maar wilde presteren.

Gratis intake